Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Meest duurzame toilethygiŽne

Ological en milieu

Ological en milieu

Ological heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen als uitgangspunt en is bewust lid van MVO Nederland. In haar bedrijfskeuzes staat duurzaamheid zoveel mogelijk centraal. Dat geldt niet alleen voor de producten en diensten die we leveren, maar ook voor de totale bedrijfsvoering. Op onze blog www.beOlogical.nl vindt u duurzaam facilitaire tips en referenties die u direct op weg helpen uw organisatie duurzamer te maken voor de toekomst. Meer info

Duurzaamheidsicoon

Met Satino Black is niet alleen een unieke productlijn in de markt gezet, er is een compleet Cradle to Cradle concept ontwikkeld. Op professionele wijze ondersteunt Satino Black u bij de communicatie van uw duurzaamheidsbeleid.

Wepapercycle

Door middel van wepapercycle tekenen wij in samenwerking met Reisswolf en van Houtum voor het meest duurzame hygiënepapier ter wereld. Satino Black is het enige hygiënepapier ter wereld dat CO2-neutraal geproduceerd wordt, Cradle to Cradle gecertificeerd is, en de keurmerken FSC Recycled en Eco-Label heeft. Satino Black hygiënepapier is veilig voor mens en milieu, geproduceerd in een productieproces zonder schadelijke chemicaliën. Papier recycling bespaart bosbouwoppervlakte en draagt direct bij aan mogelijkheden voor meer biodiversiteit. Het productieproces van Satino Black behoort tot de wereldtop wat betreft Eco-efficiëntie op het gebied van verbruik van water, energie en emissies. Satino black hygiënepapier is geproduceerd met 100% groene energie.

Het Wepapercycle concept

  • Geschikt voor kleine en grote hoeveelheden papier
  • Uw eigen papier als grondstof voor zelf te gebruiken hygiënepapier 
  • Effictieve bijdrage aan MVO doelstellingen

WEPAPERCYCLE

In samenwerking met dit concept bent u afnemer van het meest duurzame hygiëne papier ter wereld.Neemt u als bedrijf verantwoordelijkheid voor de bijdrage aan een betere wereld met hierin de groene visie in de hand.Daarom sluiten wij met u een wepapercycle overeenkomst, ontvangt u een wepapercycle certificaat en aanvullend op de Satino Black Toilet tegel in elke ruimte de wepapercycle tegel.

Neem voor meer informatie over WEPAPERCYCLE een bezoekje aan www.wepapercycle.nl.  

algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers