Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Webshop

Webshop

Ological biedt een breed en zorgvuldig geselecteerd assortiment ‘groene’ artikelen op facilitair gebied.

Naar de webshop

Satino Black

Met Satino Black is niet alleen een unieke productlijn in de markt gezet, er is een compleet Cradle to Cradle concept ontwikkeld. Satino Black verandert het toilet van een kostenpost in een duurzaamheidsicoon. Satino Black is het enige, echt duurzame en milieuvriendelijke toilet- en handdoekpapier ter wereld: Cradle to Cradle, CO2-neutraal, met Europees Ecolabel en FSC-recycled. 

Ological biedt als dé gespecialiseerde Satino Black Dealer complete oplossingen voor de inrichting van uw was- en toiletruimte. Soepele uitgifte, optimale hygiëne, betrouwbaarheid en slimme oplossingen worden gecombineerd met een modern, stijlvol en compact design in de Ological "Black" and "Smart" collectie.

Tevens biedt Ological u de mogelijkheid om de Satino Black en Smart dispenser in combinatie met een verbruiksovereenkomst gratis te verkrijgen. Daarnaast heeft Ological een eigen gespecialiseerde montagedienst en een toilethygiëne service systeem voor o.a. damesverbandcontainers, luchtverfrissers en schoonloopmatten. Ological is voor de volledige voorziening van uw toilethygiëne #Méérdanlogisch.
Satino Black Dispensers
De Satino BriQ, BriQ XXL en Metal Look dispensers zijn nu ook te verkrijgen. Een aanwinst voor uw was- of toiletruimte!

Bekijk ons volledige assortiment Satino Dispensers en bijbehorende vullingen.

Voor meer informatie over Satino Black en overige vragen staan wij u graag te woord. Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Gespecialiseerde 

algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers