Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Meest duurzame toilethygiŽne

Ological en milieu

Ological en milieu

Ological heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen als uitgangspunt en is bewust lid van MVO Nederland. In haar bedrijfskeuzes staat duurzaamheid zoveel mogelijk centraal. Dat geldt niet alleen voor de producten en diensten die we leveren, maar ook voor de totale bedrijfsvoering. Op onze blog www.beOlogical.nl vindt u duurzaam facilitaire tips en referenties die u direct op weg helpen uw organisatie duurzamer te maken voor de toekomst. Meer info

Duurzaamheidsicoon

Met Satino Black is niet alleen een unieke productlijn in de markt gezet, er is een compleet Cradle to Cradle concept ontwikkeld. Op professionele wijze ondersteunt Satino Black u bij de communicatie van uw duurzaamheidsbeleid.

De Ological Papercycles

Met de OLOGICAL PAPERCYCLES bieden wij u een unieke combinatie van 3 circulaire concepten rondom uw toiletruimte die direct ten goede komen aan een vermindering van de milieu-impact van uw business. Door gebruik te maken van de Ological producten en diensten creëert u op bedrijfsniveau uw eigen grondstof cirkels. Zo wordt uw kantoorpapier gerecycled tot de meest duurzame vouwhanddoekjes. Deze vouwhanddoekjes en uw koffiebekers recyclen we tot toiletpapier voor uw eigen gebruik.  Hoe dit werkt, leest u hier.

Geen tijd om te lezen? Bekijk dan de animaties via youtube.

Uw vouwhanddoekjes


Uw Satino Black vouwhanddoekjes worden dankzij de Ological Papercycles signing in uw toiletruimte apart ingezameld, door Ological opgehaald en geschikt gemaakt voor recycling. Vervolgens worden ze door WEPA verwerkt tot toiletpapier, dat door Ological op meest duurzame wijze weer aan u wordt geleverd.

 

 Uw koffiebekers 


Uw WEPAPERCYCLE koffiebekers worden apart ingezameld in speciale afvalbakken, opgehaald en geschikt gemaakt voor recycling. Uw koffiebekers worden door Wepa verwerkt tot toiletpapier, dat door Ological op meest duurzame wijze weer aan u wordt geleverd.

 

Uw archiefpapier


Uw vertrouwelijk papier wordt beveiligd ingezameld en volgens de strengste veiligheidsnormen vernietigd op een gesloten locatie van onze WEPAPERCYCLE partner Reisswolf. WEPA produceert van uw vertrouwelijk papier vervolgens Satino Black handdoekpapier. Ological levert dat op meest duurzame wijze aan u terug.

Satino Black hygiënepapier is veilig voor mens en milieu, geproduceerd in een productieproces zonder schadelijke chemicaliën. Papier recycling bespaart bosbouwoppervlakte en draagt direct bij aan mogelijkheden voor meer biodiversiteit. Het productieproces van Satino Black behoort tot de wereldtop wat betreft Eco-efficiëntie op het gebied van verbruik van water, energie en emissies. Satino black hygiënepapier is geproduceerd met 100% groene energie.

In samenwerking met dit concept bent u afnemer van het meest duurzame hygiëne papier ter wereld. Neemt u als bedrijf verantwoordelijkheid voor de bijdrage aan een betere wereld met hierin de groene visie in de hand.

Neem voor meer informatie contact op of e-mail naar info@ological.nl 

algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers