Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Meest duurzame toilethygiŽne

Ological wint Satino Black prijs

Ological wint Satino Black prijs

Ological: dé duurzame toiletdeskundige

Ological wil het voor iedereen mogelijk maken om gezond gekoeld leidingwater te drinken. Hiervoor biedt de organisatie uit Hoeven uitsluitend duurzame leidingwaterkoelers aan. Vorig jaar is Satino Black aan het assortiment toegevoegd.

Een logische stap volgens algemeen directeur Robbert de Jong. “Ons gehele organisatieproces is afgestemd op milieuvriendelijk, duurzaam en gezond ondernemen. Dit uit zich onder andere in de keuze van ons wagenpark, onze maatschappelijke betrokkenheid en een zorgvuldige selectie van leveranciers en producten. Een duurzaam concept als Satino Black sluit dus volledig aan op onze bedrijfsvoering.”

“Satino Black is een fantastisch concept”, gaat hij verder. “Het toilet- en handdoekpapier is Cradle to Cradle gecertificeerd en dat is uniek. Daarom is Satino Black het enige echt groene hygiënepapier ter wereld. Dus als je als bedrijf écht groen wil zijn, dan kies je voor Satino Black. Een andere optie is er niet.”

Ological wil dé duurzame toiletdeskundige worden en werkt hard aan het aan de man brengen van Satino Black. En met succes. De spaaractie van eind vorig jaar hebben ze met glans gewonnen: niemand verkocht meer Satino Black. “Wij vinden het een geweldig concept dat wij met trots verkopen”, stelt Robbert de Jong. “Het sluit naadloos aan bij onze bedrijfsfilosofie die wij ook verwoorden in onze bedrijfsnaam. De O staat voor het water als basiselement voor alles wat natuurlijk is en dat essentieel is voor het menselijke lichaam en de gezondheid. Logical staat voor het vinden van de logische oplossingen zoals het aansluiten van waterkoelers op de waterleiding maar ook 100% Cradle to Cradle hygiënischpapier in automaten van gerecycleerd kunststof. En ECOlogical staat voor de bredere maatschappelijke verantwoordelijkheid om facilitaire zaken milieuvriendelijker en gezonder te maken.”

In dat kader bindt Ological dan ook de strijd aan met milieubelastende plastic bekertjes en flessen. “Wij hebben voor iedere gebruikssituatie buitenshuis, van sportschool tot kantine en van vergaderzaal tot directiekantoor, een passend groen assortiment aanverwante waterartikelen”, vervolgt Robbert de Jong zijn verhaal. “Het aanbieden van zuiver water is niet compleet zonder een uitgekiend en zeer compleet assortiment van duurzaam geselecteerde producten zoals glazen, waterkannen, karaffen, bidons en biologisch afbreekbare bekertjes. Dankzij een wereldwijde selectie van artikelen bewijzen wij dat functioneel en duurzaam zeker niet saai is.” 

De gedurfde marketingondersteuning van Satino Black spreekt hem dan ook erg aan. “Satino Black laat zien dat duurzaamheid ook hip en trendy kan zijn. Zo’n positionering verkoopt zich toch bijna vanzelf?!”

algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers