Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Meest duurzame toilethygiŽne

Muti Mirror voordelen

Ruimtebesparend
alles-in-één
ideaal voor kleinere ruimtes

Hygiëne & gemak

altijd een handdoekje, grote capaciteit
alles binnen handbereik, geen gespetter

Kostenbesparend
minder schoonmaak- & bijvultijd
optimaal papierformaat

Maatschappelijk verantwoord
terugname en hergebruik
robuuste, veilige, verlijmde spiegel

Multi Mirror

multi mirror

De strakke vormen taal van het alles-in-één concept waardeert elke toiletruimte op.
De Multi Mirror is een alles-in-één concept voor uw wasruimte. Alle bestaande dispensers en spiegels worden overbodig met de plaatsing van één of meerdere Multi Mirrors in uw wasruimte. De Multi Mirror is een spiegel met ingebouwd reservoir voor handdoekpapier, zeep en luchtverfrisser. De optionele sfeerverlichting aan de bovenzijde en de subtiele frontverlichting geven een gevoel van optimale luxe en gemak.


Duurzaamheid en stijl gaan hand in hand
Bij het ontwerp van de Multi Mirror is uitgegaan van de inzet van zoveel mogelijk duurzame materialen. Afhankelijk van de contractkeuze (huur of koop met een restwaardegarantie) bent u verzekert van hergebruik van materialen. In combinatie met Satino Black vullingen draagt de Multi Mirror bij aan duurzaamheid.

Het stijlvolle en krachtige design van de Multi Mirror is een opwaardering van iedere wasruimte.


Flexibele capaciteit
Elke Multi Mirror kan circa 3000 papieren handdoekjes (5 x meer dan gangbaar) bevatten waardoor de bijvul-frequentie sterk verlaagd wordt. Bovendien kan de Multi Mirror afzonderlijk of gekoppeld met meerdere units geplaatst worden, afhankelijk van de ruimte.


Installatiegemak
Ological heeft een eigen installatie- en montage dienst. Door de Multi Mirror professioneel te laten monteren bent u verzekert van een optimaal werkend uniek systeem voor uw wasruimte.

De STABU referenties van de Multi Mirror kunt u opvragen bij Ological. Afmetingen: 96,5 x 60 x 14,5 cm (lxbxd).

Multi Mirror Basic

Multi Mirror Basic

Alle bestaande dispensers en spiegels worden overbodig met de plaatsing van een Multi Mirror, of meerdere Satino Multi Mirrors. Multi Mirrors van Satino hebben een inovatieve en stijlvolle uitstraling en werking, dragen bij aan een goed gebruiksgemak en kostenbesparing.

Multi Mirror Horizon

Multi Mirror Horizon

Alle bestaande dispensers en spiegels worden overbodig met de plaatsing van een of meerdere Satino Multi Mirrors. Daarnaast is de Multi Mirror Horizon voorzien van een geintergreerd verlichtingssysteem.

algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers