Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Duurzaamheidsicoon

Met Satino Black is niet alleen een unieke productlijn in de markt gezet, er is een compleet Cradle to Cradle concept ontwikkeld. Op professionele wijze ondersteunt Satino Black u bij de communicatie van uw duurzaamheidsbeleid. U ontvangt hiervoor de Satino Black wc-tegel. Door de tegel in uw toiletruimte te bevestigen, creëert uw organisatie bewustzijn en betrokkenheid op het gebied van duurzaamheid bij zowel medewerkers als bezoekers. Satino Black verandert het toilet van een kostenpost in een duurzaamheidsicoon. Satino Black is het enige, echt duurzame en milieuvriendelijke toilet- en handdoekpapier ter wereld: Cradle to Cradle, CO2-neutraal, met Europees Ecolabel en FSC-recycled. Het assortiment wordt nu compleet gemaakt met dispensers en zepen.

Cradle to Cradle
Onschadelijk voor mens en milieu

De kern van deze filosofie is dat afval voedsel is, waar grondstoffen van producten, vrij van chadelijke chemicaliën, oneindig worden hergebruikt of biologische afgebroken en teruggegeven aan de natuur.

CO2-neutraal
100% groene energie

Ological Satino Black wordt uitsluitend met groene energie geproduceerd. Zo wordt bespaard op fossiele brandstof en wordt Satino Black CO2-neutraal geproduceerd

FSC-recycled
100% recycled papier

Het gebruik van vers hout (cellulose) voor wegwerpproducten als toilet- en handdoekpapier is totaal onnodig. Het FSC recycled keurmerk geeft de garantie dat voor de productie van Satino Black 100% recycled papier is gebruikt.

Europees Ecolabel
Duurzaam productieproces

De productieprocessen van Satino voldoen aan strenge milieucriteria op het gebied van emissies, hoeveelheid wateren energieverbruik. Het EU Ecolabel geeft de garantie dat de productieprocessen beneden de milieunormen blijven

algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers