Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Meest duurzame toilethygiŽne

FAQ

  Algemeen

 • »

  Wat betekent Ological?

  Ological Ological is meer dan een bedrijfsnaam. De O (eau) staat voor het water als basiselement voor alles wat natuurlijk is en dat essentieel is voor het menselijke lichaam en de gezondheid. Logical staat voor het vinden van de logische oplossingen zoals van het aansluiten van waterkoelers op de waterleiding maar ook 100% Cradle to Cradle hygiënisch papier in automaten van gerecycleerd kunststof. En ECOecological staat voor de bredere maatschappelijke verantwoordelijkheid om facilitaire zaken milieuvriendelijker en gezonder te maken.

 • »

  Op welke dagen en tijden zijn jullie bereikbaar?

  Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van half 9 tot 17.00 uur. Heeft u vragen over leidingwaterkoelers of onze andere producten? Onze medewerkers helpen u graag. Neemt u voor meer informatie, advies of een offerte contact met ons op via onderstaand adres:

  Ological waterkoelers
  Bovenstraat-Erf 29
  4741 AT Hoeven
  T. 0165 – 769 069
  F. 0165 – 769 068
  E. info@ological.nl

 • »

  Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

  Wij streven ernaar om u de beste service en kwaliteit te bieden. Toch kan er onverhoopt wel eens iets mis gaan. Mocht u een klacht hebben neemt u dan contact met ons op. Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing.

algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers